Elérhetőségeink
E-mail:Általános segítségkérés:
.:info (kukac) domainrendeles.hu:.
Adminisztrációs ügyek:
.:admin (kukac) domainrendeles.hu:.
Telefonszám:Mobil: (06-30) 696-2437
Mobil: (06-30) 696-2618
Cégnév:FS-NET Kft.
Postacím:1141 Budapest
Pöstyén utca 21.

Rendelés folyamata

.hu domain regisztráció igény benyújtása

Domain név regisztráció igénylés az alább felsorolt dokumentumok faxon illetve e-mailben történő eljuttatásával lehetséges:

Cég esetén 

  • .hu domain regisztráció megrendelő  ›››  Domain regisztráció megrendelő word  
  • végzés vagy cégkivonat / másolat
  • aláírási címpéldány / másolat
  • meghatalmazás, amennyiben nem a cégvezető köt szerződést
  • védjegy esetén a lajstromba vételről szóló végzés

Magánszemély esetén 

  • .hu domain regisztráció megrendelő  ›››   Domain regisztráció megrendelő word  
  • nyilatkozat  ›››   Személyi nyilatkozat word  

 2011. június 1-jétől az Internet Szolgáltatók Tanácsa a .hu domainnevek regisztrációjához kapcsolódó 2 hetes várólistát eltörölte, így minden domain azonnal használhatóvá válik. A feltételesen használatba adott domainek regisztráltak, műszakilag a zónába bejegyzettek, használhatók, de jogilag még nem lettek az igénylő részére delegálva. A regisztráció elindításával "Feltételes használatba adás" állapotba, majd 8 nap után bejegyzésre kerül. A prioritásos igénylések megszűntek.

A domain név igények elbírálása a magyar közdomainek delegálását végző Internetszolgáltatók Tanácsa (ISZT) által közzétett domain regisztrációs szabályzat alapján történik.

Amennyiben a domain névhez kapcsolódó elsődleges Domain Name Server szolgáltatást Ön kívánja biztosítani, kérjük igénylés előtt ellenőrizze a domain név DNS konfigurációját.

A regisztrációs igény benyújtása előtt itt ellenőrizheti, hogy az igényelt domain név szabad-e.

.hu domain átregisztrálás

Regisztrátor váltás esetén, igénylőtől függően, a fent felsorolt nyomtatványok mellé csatolja megrendelő lapunkat, melyen a módosítás okaként a regisztrátor váltást jelölje meg  ›››   .hu domain átregisztrálás megrendelő word  

.hu domain igénylőváltás

Ha Önnek már tulajdonában van egy domain név, de szeretné átruházni egy másik személyre vagy szervezetre, akkor (az új tulajdonos által kitöltött) megrendelő lapunkon a megrendelő változtatást kell megjelölni, és csatolni a lemondó nyilatkozatot  ›››   .hu domain igénylőváltás word  

.hu domain regisztráció igény elbírálása

A domain igénylést abban az esetben indítjuk el, ha a regisztrációhoz szükséges összes dokumentum beérkezett, és a technikai ellenőrzés is sikeres.
Ügyfél által biztosított DNS-nél, technikai probléma esetén a megrendelőlapon megadott technikai kapcsolattartó kap e-mail értesítést.

Ha benyújtott domainregisztrációs igény formai és technikai szempontból is megfelelő, és az ISZT által jóváhagyásra kerül, akkor a domain nevek bejegyzésre kerülnek.

E-mailben értesítjük az adminisztratív kapcsolattartót:

  • sikeres, illetve
  • sikertelen regisztrációnál. Ebben az esetben a regisztrációs díjat visszatérítjük.

Megrendelés lemondása

Költségmentes lemondásra a domain bejegyzés előtt van lehetőség. Amennyiben a domain igénylés lemondására a bejegyzés után kerül sor, a befizetett regisztrációs díjat nem tudjuk visszafizetni.