Elérhetőségeink
E-mail:Általános segítségkérés:
.:info (kukac) domainrendeles.hu:.
Adminisztrációs ügyek:
.:admin (kukac) domainrendeles.hu:.
Telefonszám:Mobil: (06-30) 696-2437
Mobil: (06-30) 696-2618
Cégnév:FS-NET Kft.
Postacím:1141 Budapest
Pöstyén utca 21.

.com, .net, .org és egyéb domain regisztráció

A .com, .net, .org végződésű domainnevek regisztrációs szabályzata nem rögzít különösebb megkötéseket. Ha a név szabad, bárki regisztrálhatja, a tulajdonos bárki lehet, és a DNS szolgáltatás kapcsán sincs korlátozás, előírás.

Cégünk ezeken felül szükség és igény szerint regisztrálhat más (pl, .info, .biz, .aero, .game, .am, .fm, stb +országkódok) domainneveket is.

Kinek ajánljuk...

Hazai és külföldi cégek, illetve magánemberek számára, kiknek céljuk egy nemzetközileg könnyebben megtalálható név használata.

 

Technikai követelmények

Nemzetközi domainnevek esetében is a domain-igénylőnek, illetve a domain-használónak a TLD-hez tartozó regisztrációs szabályzatban meghatározott, technikai működőképességre vonatkozó követelmények teljesüléséről, már a domain delegálására vonatkozó igény benyújtásakor, majd azt követően is, a delegálás fenntartásának ideje alatt folyamatosan gondoskodnia kell. Általánosságban kijelenthető, amennyiben a nameszerverek a .hu domainnevek technikai feltételeinek megfelelnek, úgy a nemzetközi domainnév is működőképes lesz. Ha a nameszerverek nincsenek megfelelően beállítva, úgy a domain név nem működik.

Technikai ellenőrzés

Amennyiben a domain névhez kapcsolódó elsődleges Domain Name Server szolgáltatást Ön kívánja biztosítani, kérjük igénylés előtt ellenőrizze a domain név DNS konfigurációját.